Quesadillas med kyllingkjøttdeig

Dilla på quesadilla? Denne meksikanske retten har i hvert fall erobret mange norske middagsbord. Vår variant er litt magrere – med kylling.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Skjær quesadillaene i fire og server med salsa.
Trinn 2
Salsa: Skjær paprika, tomat, agurk og rødløk i terninger, rør det sammen med olje og smak til med salt og pepper til en salsa.
Trinn 3
Brun kyllingkjøttdeig sammen med finhakket rødløk og hvitløk i en panne med litt olje. Vend inn avrent mais.
Trinn 4
Ha blandingen over i en bolle. Tørk lett av stekepannen med et kjøkkenpapir. Legg en tortillalefse i stekepannen og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av lefsen, strø over ost på kjøttfyllet, brett lefsen over slik at du har en halvmåne i pannen. Stek et par minutter og snu. Stek så et par minutter til.
Server gjerne med lettrømme