Pitabrød med kylling og aubergine | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Pitabrød med kylling og aubergine

Pitabrød med kylling og aubergine

4.0 i snitt
Pitabrød med kylling og aubergine

Fabelaktig fingermat! Som skapt for sesongens ambisjoner om makelig anlagte måltider, er denne uformelle fristelsen med en saftig mix av gode ingredienser – og hjemmelaget gressløkdressing som fersk og frisk topping.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Fyll

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Kyllingskinke
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Aubergine
1 ss
Limesaft
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Kvernet pepper

Gressløkdressing

1 dl
Lettrømme
0.5 potte
Gressløk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Pitabrød

6 stk
Pitabrød

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 220°C. Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje i 2 minutter. Tilsett oppskåret kyllingskinke og aubergine og la det frese i noen minutter sammen med løken. Ha i hermetiske tomater og kok i 5 minutter. Smak til med pepper og limesaft.

  2. Trinn 2

    Gressløkdressing: Bland alle ingrediensene og la dressingen trekke i noen minutter.

  3. Trinn 3

    Varm pitabrødene i ovnen i ca. 3 minutter. Del dem i to og ha i fyll. Server umiddelbart med gressløkdressing.