Hopp til innhold

Pitabrød med kylling og aubergine

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
146 planlagt
Pitabrød med kylling og aubergine

Fabelaktig fingermat! Som skapt for sesongens ambisjoner om makelig anlagte måltider, er denne uformelle fristelsen med en saftig mix av gode ingredienser – og hjemmelaget gressløkdressing som fersk og frisk topping.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 boks
Kyllingskinke
1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Aubergine
1 ss
Limesaft
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Kvernet pepper

Gressløkdressing

1 dl
Lettrømme
0.5 potte
Gressløk
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Pitabrød

6 stk
Pitabrød

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 220°C. Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje i 2 minutter. Tilsett oppskåret kyllingskinke og aubergine og la det frese i noen minutter sammen med løken. Ha i hermetiske tomater og kok i 5 minutter. Smak til med pepper og limesaft.

Trinn 2

Gressløkdressing: Bland alle ingrediensene og la dressingen trekke i noen minutter.

Trinn 3

Varm pitabrødene i ovnen i ca. 3 minutter. Del dem i to og ha i fyll. Server umiddelbart med gressløkdressing.