Hopp til innhold

Meksikansk kyllingsuppe med kylling

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
16 ingredienser
504 planlagt
Meksikansk kyllingsuppe med kylling

En meksikansk vri på den klassiske kyllingsuppen! Enkel og smakfull, perfekt å servere når du har gjester.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Sjalottløk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
0.5 stk
Rød chili, finhakket
2 ss
Tomatpuré
1 boks
Hakkede hermetiske tomater
1 stk
Lime, saften
2 ss
Koriander, grovhakket
0.5 boks
Mais
0.5 boks
Bønner
1 stk
Avokado, i biter
0.5 pose
Tortillachips
1 stk
Salatkjøtt av kyllinglår
2 ss
Olivenolje til steking
4 dl
Vann
1 terning
Grønnsakbuljong, terning
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili. Stek dem i panne med olivenolje og tomatpure. Hell over tomat, buljong og vann. Gi suppen et oppkok og la det putre i ca. 15 minutter. Smak til med lime og salt.

Trinn 2

Ha i mais, bønner, avokado og kyllingkjøttet, og la det trekke i noen minutter til det er varmt. Server tortillachips til. Tips! Skvis lime eller en annen sitrusfrukt over suppen for å få den ekstra spiss.

Tips

Skvis lime, eller en annen sitrusfrukt, over suppen for å få den ekstra spiss.