Kyllingnuggets med BBQ-saus
Lag dine egne, ekstra smaksrike nuggets! Sprø utenpå og saftige inni.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Fres finhakket løk, hvitløk og chili i solsikkeolje i 3 minutter. Avkjøl og bland med kyllingkjøttdeig, hakkede peanøtter, salt, pepper, estragon, egg og vann. Bland godt sammen til en smakfull farse.
-
Trinn 2
Fres finhakket løk, hvitløk og chili i solsikkeolje i 3 minutter. Avkjøl og bland med kyllingkjøttdeig, hakkede peanøtter, salt, pepper, estragon, egg og vann. Bland godt sammen til en smakfull farse.
-
Trinn 3
Rull kyllingnuggetsene i hvetemel. Visp sammen egg og vend de melete nuggetsene i egget før de rulles i grovknust cornflakes. Pakk cornflakes godt inn rundt kyllingfarsen.
-
Trinn 4
Kyllingnuggetsene friteres i varm solskikkeolje på ca. 170 °C i 4 minutter til de er gylne og gjennomstekte. Ha gjerne på litt salt før servering.
-
Trinn 5
Serveres med blandet salat og barbequesaus som du får kjøpt ferdig.