Stange kyllinglår med rød currysaus

I denne oppskriften er sausen laget på den aller, aller enkleste måten. Og saftige kyllinglår med ben og skinn, gir ekstra deilig kraft til sausen.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader.
Trinn 2
Legg kyllinglårene i en ildfast form og gi dem et lite dryss med salt. Pisk sammen alle resterende ingredienser i en bolle, og hell det så over kyllingen. Bak kyllingen midt i ovnen i ca. 40 minutter. Hvis du vil sjekke med steketermometer om lårene er ferdige, er riktig kjernetemperatur 65 grader.
Trinn 3
Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli og paprika i biter. Varm opp olje i en wokpanne og rørstek grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Server kyllingen med nykokt ris og wokede grønnsaker.