Stange kyllinglår med rød currysaus

I denne oppskriften er sausen laget på den aller, aller enkleste måten. Og saftige kyllinglår med ben og skinn, gir ekstra deilig kraft til sausen.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader.
-
Trinn 2
Legg kyllinglårene i en ildfast form og gi dem et lite dryss med salt. Pisk sammen alle resterende ingredienser i en bolle, og hell det så over kyllingen. Bak kyllingen midt i ovnen i ca. 40 minutter. Hvis du vil sjekke med steketermometer om lårene er ferdige, er riktig kjernetemperatur 65 grader.
-
Trinn 3
Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt brokkoli og paprika i biter. Varm opp olje i en wokpanne og rørstek grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Server kyllingen med nykokt ris og wokede grønnsaker.