Kyllinglår med pastasalat

Denne pastasalaten er et måltid i seg selv; den er enkel å lage og er perfekt som piknik-mat.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 180°C, varmluft. Ben ut kyllinglårene, da trenger de ikke så lang steketid. Ha salt og pepper på kyllingen og brun stykkene i 1 minutt på hver side i solsikkeolje og etterstek i ovnen i 10 minutter. Du kan også grille dem; 4 minutter på hver side. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.
Trinn 2
Kok pastaen som anvist på pakken i saltet vann med litt olivenolje. Avkjøl pastaen i kaldt vann som siles fra. Ha pastaen i en bolle med steinfrie oliven og ost i terninger.
Trinn 3
Dressing: Bland olivenolje og eddik med strimlede soltørkede tomater, finhakket rødløk og hvitløk og grovhakket frisk basilikum. Smak til med salt og pepper.
Trinn 4
Hell dressingen over pastaen og bland godt. Server med stekte eller grillede kyllinglår i skiver.