Kyllinglår med kimchi slaw
Kimchi er nasjonalrett i Korea, men står svært ofte på vietnamesiske menyer. Den kan tilberedes på mange forskjellige måter – her serverer du den som en knallgod og smaksrik råsalat.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris.
-
Trinn 2
Gni solsikkeolje, salt og pepper på kyllinglårene og stek de sammen med et helt knust hvitløksfedd i varm panne i ca. 25 min. Sjekk at kyllinglårene er gjennomstekte ved å stikke kniven inn i beinet, hvis kraften er klar er kyllingen ferdig stekt. Hvis den er blodig trenger kyllingen litt lenger tid i pannen.
-
Trinn 3
Kimchi slaw: Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med riseddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 min.
-
Trinn 4
Ta grønnsakene ut av marinaden og bland marinaden med stekesjy fra kyllingen og server det som saus ved siden av. Server kyllinglår med kimchi slaw og kokt ris.