Kyllinglår med couscous
Couscous er et supert utgangspunkt for å mikse inn flere smaker – som denne blandingen av søtt, salt og friskt. Sammen med ovnsbakte kyllinglår, det mest smakfulle fra kyllingen, har du her en super sesongfavoritt.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180°C. Ha salt og nykvernet pepper på kyllinglårene og stek i solsikkeolje i ca. 20 minutter. La lårene hvile i 5 minutter før servering. Sjekk at lårene er ferdig stekte ved å stikke en spiss kniv inn til beinet, hvis det siver klar kraft ut er lårene ferdige.
-
Trinn 2
Bland couscous, olivenolje, litt salt, rosiner og finhakket aprikos. Hell over kokende vann og bland godt. Ha på lokk og la det trekke i 15-20 minutter. Tilsett grovhakkede nøtter.
-
Trinn 3
Server couscoussalat med stekte kyllinglår og frisk sitron.
Tilsett gjerne frisk persille i couscousen og server med litt yoghurt naturell.