Klar kyllingsuppe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Klar kyllingsuppe

3.5 i snitt
Klar kyllingsuppe

Her gjør kylling, gode grønnsaker og smaksrik kraft virkelig suppesusen! En fantastisk, fersk og varmende suppe for kjølige høstdager.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rå kyllinglår
1 pk
Stangselleri
1 stk
Gulrot
1 stk
Purre
1 stk
Løk
1 ss
Olivenolje
1.5 l
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten.)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ta opp kyllinglårene, fjern skinnet og plukk kjøttet fra beinet. Del kjøttet i passe biter. Vask og skjær stangselleri, gulrot, løk og purre i tynne skiver. Ha kylling og grønnsaker i kokekraften og kok opp. Kok til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og server med noen dråper god olivenolje på toppen.

  2. Trinn 2

    Legg kyllinglårene i en kasserolle og hell på buljong. Kok opp og la det trekke under lokk til kyllinglårene er gjennomkokte, ca. 40 minutter.

Grovhakket frisk koriander smaker godt til.