Asiatisk kyllinglår med ristet mais | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllinglår Asiatisk kyllinglår med ristet mais

Asiatisk kyllinglår med ristet mais

3.5 i snitt
Asiatisk kyllinglår med ristet mais

Pop! Ristet mais er en av barnas soleklare favoritter. Og sammen med resten av den deilige wokmixen, har du en herlig kyllingrett klar på rekordtid.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllinglår

500 gr
Kyllinglår, Stange
2 ss
Olivenolje

Ristet mais

1 ss
Ingefær
1 boks
Maiskorn
1 fedd
Hvitløk
1 ss
Solsikkeolje

Wok Mix

1 pose
Wok Mix Bama
1 ss
Solsikkeolje

Woksaus

1 ss
Sesamolje
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Soyasaus Kikkoman
6 ss
Sweet Chilisaus

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 180˚C. Gni kyllinglårene inn med olivenolje, salt og pepper, og stek dem i 25–30 minutter. Varm opp en panne, sil vannet av maisen og rist dem i tørr panne til de får farge. Tilsett solsikkeolje, finhakket hvitløk og ingefær og fres videre i ett minutt. Smak til med salt og pepper. Ta blandingen ut av pannen og sett til side. Bland ingrediensene til woksausen. Varm pannen opp igjen og ha i litt solsikkeolje. Stek wok mix-en raskt på høy temperatur, ha i sausen, smak til med pepper og server sammen med de stekte kyllinglårene

Server gjerne med limebåter.