Kyllinglår med grillede småpoteter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllinglår med grillede småpoteter

Kyllinglår med grillede småpoteter

4.2 i snitt
Kyllinglår med grillede småpoteter

Låret er den delen av kyllingen som byr på mest smak. Nyt dem med enkelt tilbehør som grillede småpoteter og tomatsalat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllinglår

1 pk
Kyllinglår naturell
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Provencekrydder
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Tomatsalat

2 stk
Tomater
1 stk
Sjalottløk
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Småpoteter

1 pk
Småpoteter med skall og marinade, Bama

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 220°C. Bland hakket hvitløk med provencekrydder, salt og pepper. Vend kyllinglårene godt i urteblandingen og legg dem i en ildfast form. Stek lårene i ca. 35 minutter til de er gylne og det siver klar kraft ut.

  2. Trinn 2

    Hakk tomater og sjalottløk og bland med olivenolje. Smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Ta ut kyllinglårene og la dem hvile under folie. Sett på ovnsgrillen eller hev varmen i ovnen til 250°C. Knus potetene lett og legg dem under grillen til de er sprø på utsiden og myke inni.

  4. Trinn 4

    Server kyllinglårene med grillede småpoteter og tomatsalat.

Server gjerne med frisk persille.