Pitabrød med indisk kjøttdeig
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Stek kjøttdeig i en panne med olivenolje. Hell tikka masala-saus over og kok noen minutter under omrøring.
-
Trinn 2
Varm pitabrød i brødristeren eller i ovnen som anvist på pakken.
-
Trinn 3
Del agurken i to. Skrap ut kjernene med en teskje og riv selve agurken på et rivjern. Legg et dobbelt stykke kjøkkenpapir over agurken og klem ut overflødig vann. Bland agurk, hakket mynte og yoghurt. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Lag et snitt i pitabrødene og fyll med kjøttdeig. Legg en toppet spiseskje med agurkdressing på toppen og server.
Tips!
Legg et lag med snittet isbergsalat eller spinat i bunnen av pitabrødene for å “spare” litt inn på kjøttmengden.