Pitabrød med indisk kjøttdeig | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pitabrød med indisk kjøttdeig

3.6 i snitt
Pitabrød med indisk kjøttdeig
Indisk kjøttdeig? Klart det går an. Tilsett et glass tikka masala, så har du pitabrød med indisk kjøttdeig på et blunk!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Pitabrød
400 gr
Kjøttdeig
2 ss
Olivenolje
1 glass
Tikka masala-saus
1 stk
Agurk
2 dl
Yoghurt Naturell
1 klype
Salt og pepper
2 ss
Mynte, hakket

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Stek kjøttdeig i en panne med olivenolje. Hell tikka masala-saus over og kok noen minutter under omrøring.

  2. Trinn 2

    Varm pitabrød i brødristeren eller i ovnen som anvist på pakken.

  3. Trinn 3

    Del agurken i to. Skrap ut kjernene med en teskje og riv selve agurken på et rivjern. Legg et dobbelt stykke kjøkkenpapir over agurken og klem ut overflødig vann. Bland agurk, hakket mynte og yoghurt. Smak til med salt og pepper.

  4. Trinn 4

    Lag et snitt i pitabrødene og fyll med kjøttdeig. Legg en toppet spiseskje med agurkdressing på toppen og server.