Asiatisk kyllingtaco i salatblad

4.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
336 planlagt
Asiatisk kyllingtaco i salatblad
Legg oppskrift
i handlelapp
En sunn og smaksrik variant av taco. Bytt ut maisskjell med salatblader og fyll med asiatisk kyllingkjøttdeig, grønnsaker, peanøtter og koriander.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn chili, finhakket
1 ts
Finrevet ingefær
2 ss
Sesamolje
1 ts
Fiskesaus (kan sløyfes)
2 ss
Nøytral olje
1 stk
Romanosalat
4 ss
Hakkede peanøtter
0.5 potte
Fersk koriander
0.5 stk
Agurk

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær agurken i tynne staver og paprika i små terninger.

Trinn 2

Bland hvitløk, revet ingefær og chili.

Trinn 3

Stek kyllingkjøttdeigen i nøytral olje til den har en gyllen farge. Tilsett hvitløk, chili og ingefær og rør rundt. Skru ned temperaturen til lav varme og hell på sesamolje.

Trinn 4

Vask salatbladene og fyll dem med kjøttdeigen og paprikabiter. Dryss over koriander og peanøtter.

Tips

Bruk gjerne grønnsaker og andre rester fra taco du har liggende i kjøleskapet, som tacosaus, rømme, mais og ost.