Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

En superenkel wok med friske, sterke og syrlige smaker.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Strimle kyllinglårfiletene. Varm opp en wok eller stekepanne til den er rykende varm og ha i rapsolje. Wok kyllingstrimlene i 2 omganger. Sett til side mens du wokker grønnsakene.
Trinn 2
Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Ha rapsolje i den rykende varme stekepannen og tilsett chili og hvitløk. Fres lett for å frigi smaken i oljen. Tilsett sjalottløk, fryste aspargesbønner, skivet gulrot og brokkoli i små buketter, og fres dette godt i 3 minutter. Sørg for å ha god varme hele tiden.
Trinn 3
Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Vend forsiktig på kylling og grønnsaker og fres godt i ca. ett minutt til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Trekk til side, press over limesaft og smak til med pepper.
Dryss rikelig med frisk hakket koriander over retten før servering.