Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

3.5 i snitt
Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

En superenkel wok med friske, sterke og syrlige smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Wok

1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
300 gr
Frosne aspargesbønner
1 stk
Brokkoli
1 stk
Gulrot
500 gr
Kylling lårfilet
2 ss
Soyasaus
30 gr
Fersk ingefær
3 ss
Rapsolje
1 ss
Fiskesaus

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Strimle kyllinglårfiletene. Varm opp en wok eller stekepanne til den er rykende varm og ha i rapsolje. Wok kyllingstrimlene i 2 omganger. Sett til side mens du wokker grønnsakene.

  2. Trinn 2

    Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Ha rapsolje i den rykende varme stekepannen og tilsett chili og hvitløk. Fres lett for å frigi smaken i oljen. Tilsett sjalottløk, fryste aspargesbønner, skivet gulrot og brokkoli i små buketter, og fres dette godt i 3 minutter. Sørg for å ha god varme hele tiden.

  3. Trinn 3

    Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Vend forsiktig på kylling og grønnsaker og fres godt i ca. ett minutt til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Trekk til side, press over limesaft og smak til med pepper.

Dryss rikelig med frisk hakket koriander over retten før servering.