Hopp til innhold

Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
251 planlagt
Wok med kyllinglårfilet og grønnsaker

En superenkel wok med friske, sterke og syrlige smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Wok

1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Sjalottløk
300 gr
Frosne aspargesbønner
1 stk
Brokkoli
1 stk
Gulrot
500 gr
Kylling lårfilet
2 ss
Soyasaus
30 gr
Fersk ingefær
3 ss
Rapsolje
1 ss
Fiskesaus

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Strimle kyllinglårfiletene. Varm opp en wok eller stekepanne til den er rykende varm og ha i rapsolje. Wok kyllingstrimlene i 2 omganger. Sett til side mens du wokker grønnsakene.

Trinn 2

Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk. Ha rapsolje i den rykende varme stekepannen og tilsett chili og hvitløk. Fres lett for å frigi smaken i oljen. Tilsett sjalottløk, fryste aspargesbønner, skivet gulrot og brokkoli i små buketter, og fres dette godt i 3 minutter. Sørg for å ha god varme hele tiden.

Trinn 3

Tilsett de wokkede kyllingstrimlene, soyasaus, finhakket ingefær og fiskesaus. Vend forsiktig på kylling og grønnsaker og fres godt i ca. ett minutt til alt er godt blandet og gjennomvarmt. Trekk til side, press over limesaft og smak til med pepper.

Dryss rikelig med frisk hakket koriander over retten før servering.