Wok med karri og kylling

Curry in a hurry! Du får ikke raskere karri enn dette. Kutt grønnsakene, varm opp woken, senk skuldrene og server med et smil!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
Trinn 2
Kutt gulrøttene i skiver og brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og skjær den i passe biter. Sil vannet av minimaisen og del dem i to.
Trinn 3
Kok opp buljong sammen med karri.
Trinn 4
Finhakk hvitløk. Varm opp woken med halvparten av oljen og tilsett hvitløken. Wok kyllingstrimlene og ta dem ut. Tilsett resten av oljen og wok grønnsakene, gjerne i to omganger, og hell over buljongen.
Trinn 5
Ha kyllingen tilbake i woken og la det bli gjennomvarmt. Server med jasminris.
Server med soyasaus.