Wok med karri og kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Wok med karri og kylling

4.0 i snitt
Wok med karri og kylling

Curry in a hurry! Du får ikke raskere karri enn dette. Kutt grønnsakene, varm opp woken, senk skuldrene og server med et smil!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

400 gr
Strimlet kyllingfilet
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Olje

Grønnsaker

1 stk
Gulrot
1 stk
Brokkoli
1 boks
Minimais

Ris

3 dl
Jasminris
1 klype
Salt

Buljong

1 terning
Grønnsaksbuljong
1 ts
Karri
2 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Trinn 2

    Kutt gulrøttene i skiver og brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og skjær den i passe biter. Sil vannet av minimaisen og del dem i to.

  3. Trinn 3

    Kok opp buljong sammen med karri.

  4. Trinn 4

    Finhakk hvitløk. Varm opp woken med halvparten av oljen og tilsett hvitløken. Wok kyllingstrimlene og ta dem ut. Tilsett resten av oljen og wok grønnsakene, gjerne i to omganger, og hell over buljongen.

  5. Trinn 5

    Ha kyllingen tilbake i woken og la det bli gjennomvarmt. Server med jasminris.

Server med soyasaus.