Thaikylling med kokosmelk og grønnsaker

Same same but different! Lager du denne retten, kan du nesten høre palmesuset når kyllingen freser i pannen. Kokosmelken er nøkkelen til den autentiske smaken av Thailand.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kutt grønnsakene.
Trinn 2
Bland finhakket ingefær, chili og hvitløk med kokosmelk, sitronsaft, soyasaus, sweet chilli saus, sukker, salt og litt pepper.
Trinn 3
Varm woken og ha i olje. Stek kyllingen litt om gangen og legg den så over i sausen.
Trinn 4
Wok grønnsakene raskt.
Trinn 5
Legg kyllingen og sausen tilbake i woken, og la alt bli gjennomvarmt.
Trinn 6
Server med Jasminris.
Tilsett gjerne 1 ss peanøttsmør i woksausen. Cashewnøtter passer perfekt til denne retten. Rist dem i en tørr panne og dryss over til slutt.