Hopp til innhold

Sweet & Sour kyllingwok med ris

3.9 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
5 370 planlagt
Sweet & Sour kyllingwok med ris

Lårfilet av kylling er noe av det beste kjøttet du kan wokke. Lår har mer fett enn brystfilet, og blir derfor både saftigere og mer smakfullt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Lårfilet av kylling
1 pose
Wok Mix
1 pose
Sweet & Sour woksaus
3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kyllingen med litt salt og pepper. Varm opp olje til høy varme.

Trinn 2

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 3

Stek kyllingbitene i et par minutter og legg til side, før du gjør det samme med grønnsaksblandingen.

Trinn 4

Ha kjøttet tilbake i pannen, hell over sausen og kok opp. Sérver med ris!