Hopp til innhold

Strimlet kylling med kikertsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
451 planlagt
Strimlet kylling med kikertsalat

Denne kyllingretten gir en lett asiatisk smak av soyasaus, ingefær og hvitløk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

400 gr
Strimlet kyllingfilet
0.5 stk
Rødløk 4-pk
2 fedd
Hvitløk
10 gr
Ingefær
3 ss
Soyasaus
0.5 stk
Sitron
2 ss
Olje til steking

Kikertsalat

1 boks
Kikerter
0.5 stk
Rødløk 4-pk
0.5 stk
Kålrot
0.5 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha kyllingen i en bolle sammen med finhakket rødløk, hvitløk og ingefær, soyasaus og presset sitron. Bland det godt sammen. Ha olje i en varm stekepanne. Ha kyllingen i stekepannen og stek til det er gyllent. Stek gjerne i to omganger slik at kyllingen får fin stekeskorpe.

Trinn 2

Kikertsalat: Hell kikertene i et dørslag og skyll under kaldt vann. Ha kikertene i en bolle sammen med hakket rødløk og strimlet kålrot. Press over saften av ½ sitron. Smak til med salt og pepper. Riv over litt sitronskall og bland godt sammen.

Hvis du vil ha litt mer smak på kikertsalaten kan du ha i litt finhakket gressløk og chili.