Strimlet kylling med kikertsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Strimlet kylling med kikertsalat

Strimlet kylling med kikertsalat

3.3 i snitt
Strimlet kylling med kikertsalat

Denne kyllingretten gir en lett asiatisk smak av soyasaus, ingefær og hvitløk.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

400 gr
Strimlet kyllingfilet
0.5 stk
Rødløk 4-pk
2 fedd
Hvitløk
10 gr
Ingefær
3 ss
Soyasaus
0.5 stk
Sitron
2 ss
Olje til steking

Kikertsalat

1 boks
Kikerter
0.5 stk
Rødløk 4-pk
0.5 stk
Kålrot
0.5 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha kyllingen i en bolle sammen med finhakket rødløk, hvitløk og ingefær, soyasaus og presset sitron. Bland det godt sammen. Ha olje i en varm stekepanne. Ha kyllingen i stekepannen og stek til det er gyllent. Stek gjerne i to omganger slik at kyllingen får fin stekeskorpe.

  2. Trinn 2

    Kikertsalat: Hell kikertene i et dørslag og skyll under kaldt vann. Ha kikertene i en bolle sammen med hakket rødløk og strimlet kålrot. Press over saften av ½ sitron. Smak til med salt og pepper. Riv over litt sitronskall og bland godt sammen.

Hvis du vil ha litt mer smak på kikertsalaten kan du ha i litt finhakket gressløk og chili.