Sticky kyllinglårfilet med ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Sticky kyllinglårfilet med ris

Sticky kyllinglårfilet med ris

3.4 i snitt
Sticky kyllinglårfilet med ris

En sødmefull glasering med pepper- og soyasaus gjør at kyllinglårfiletene smaker enda mer.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris
1 terning
Grønnsaksbuljong
2 stang
Vårløk
20 gr
Rosiner

Brokkoli

1 stk
Brokkoli

Kylling

500 gr
Kylling lårfilet
2 ss
Soyasaus
1 ss
Sukker
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje til steking

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris som anvist på pakken. Ha en buljongterning i vannet. Rens og kutt brokkolien i buketter. Kok det knapt mørt.

  2. Trinn 2

    Ha kyllinglårfiletene i en bolle sammen med soyasaus, sukker og pepper. Bland det godt sammen. Ha olje i en varm stekepanne. Ha i kyllingen, og stek den til den har en fin stekeskorpe på begge sider, skru ned varmen og stek kyllingen videre i ca. 1 minutt på hver side.

  3. Trinn 3

    Vask vårløk og skjær den i tynne strimler. Bland den inn i risen sammen med rosiner.

Finhakk litt rød chili og paprika og bland det inn i risen for å få mer smak!