Stekt ris med kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Stekt ris med kylling

5.0 i snitt
Stekt ris med kylling
Stekt ris med kylling er en populær rett som falleri i smak hos de fleste. Prøv denne spennende varianten er med ingefær og fennikel, uten soyasaus.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

2 dl
Middagsris

Grønnsaker

1 stk
Gulrot
1 stk
Løk
1 stk
Fennikel
1 stk
Rød chili
100 gr
Champignon
1 ss
Finhakket ingefær
2 fedd
Hvitløk

Kylling

400 gr
Strimlet kyllingfilet
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Press over

0.5 stk
Sitron

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris som anvist på pakken. Finsnitt gulrot, løk, fennikel og chili uten frø. Del champignon i biter. Finhakk hvitløk og skrelt ingefær.

  2. Trinn 2

    Krydre kyllingstrimlene med salt og pepper og stek dem i en stor panne med olje til de er gylne. (Stek evt. i to omganger hvis du ikke har en stor panne.)

  3. Trinn 3

    Tilsett alle grønnsakene, bland godt og stek videre i 2-3 minutter.

  4. Trinn 4

    Bland inn den kokte risen og stek videre ca. 2 minutter til. Press over sitronsaft og server.

Server gjerne med soyasaus.