Stekt ris med kylling

Stekt ris med kylling er en populær rett som falleri i smak hos de fleste. Prøv denne spennende varianten er med ingefær og fennikel, uten soyasaus.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris som anvist på pakken. Finsnitt gulrot, løk, fennikel og chili uten frø. Del champignon i biter. Finhakk hvitløk og skrelt ingefær.
-
Trinn 2
Krydre kyllingstrimlene med salt og pepper og stek dem i en stor panne med olje til de er gylne. (Stek evt. i to omganger hvis du ikke har en stor panne.)
-
Trinn 3
Tilsett alle grønnsakene, bland godt og stek videre i 2-3 minutter.
-
Trinn 4
Bland inn den kokte risen og stek videre ca. 2 minutter til. Press over sitronsaft og server.
Server gjerne med soyasaus.
Prøv også