Hopp til innhold

Spaghetti med kylling og paprika

4.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
1 677 planlagt
Spaghetti med kylling og paprika

Den som vender i noe godt, vender ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

500 gr
Kylling lårfilet
3 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Olivenolje

Spaghetti

400 gr
Spaghetti
1 terning
Grønnsaksbuljong

Grønnsaker

1 stk
Gul paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Løk, 4-pk
1 stk
Rød paprika

Smak til med

1 stk
Lime

Vend inn

1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.

Trinn 2

Finhakk hvitløk. Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.

Trinn 3

Kutt paprikaene i tynne strimler og hakk løken. Ha det i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.

Trinn 4

Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.

Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket kruspersille.