Spaghetti med kylling og paprika

Den som vender i noe godt, vender ikke forgjeves. Et topptips for en rekke spaghettiretter er å ta vare på litt av pastavannet. Det tilfører både smak og en litt kremet konsistens til pastaen.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok spaghetti med grønnsaksbuljong. Ta vare på 1 dl av kokevannet.
Trinn 2
Finhakk hvitløk. Varm opp en kjele med olivenolje. Tilsett hvitløk og kyllingen og la det surre et par minutter.
Trinn 3
Kutt paprikaene i tynne strimler og hakk løken. Ha det i kjelen og surr på lav varme i 10-15 minutter til grønnsakene er myke.
Trinn 4
Vend inn den kokte spaghettien, 1 dl av kokevannet og litt olivenolje. Smak til med limesaft.
Vend inn raspet parmesan rett før servering og topp gjerne med hakket kruspersille.