Soyamarinert kylling med sopp og ris

Strimlet kylling er perfekt til wok og andre asiatisk-inspirerte retter. I mindre biter tar kjøttet til seg mer smak, og går fortere å steke.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Skjær squashen i biter og soppen i skiver. Varm olje i en wok eller en stekepanne med slippbelegg. Løft kyllingbitene ut av marinaden og la dem renne godt av seg. Stek kyllingbitene på høy varme til de får litt farge, vend på dem underveis så de blir jevnt stekt. Tilsett squash og sopp og stek videre i 3-4 minutter.
Trinn 2
Kok ris etter anvisning på pakken. Ha strimlet kyllingfilet og hakket løk i en bolle sammen med soyasaus, sukker, kajennepepper og finhakket ingefær og hvitløk. La marinere et par minutter, snu gjerne litt på kyllingbitene underveis.
Trinn 3
Bland marinaden med vann og Maizena. Ha marinaden i pannen og la koke inn 3-4 minutter.
Trinn 4
Server med ris.