Soyamarinert kylling med sopp og ris

Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Bland marinaden med vann og Maizena. Ha marinaden i pannen og la koke inn 3-4 minutter.
Trinn 2
Kok ris etter anvisning på pakken. Ha strimlet kyllingfilet og hakket løk i en bolle sammen med soyasaus, sukker, kajennepepper og finhakket ingefær og hvitløk. La marinere et par minutter, snu gjerne litt på kyllingbitene underveis.
Trinn 3
Skjær squashen i biter og soppen i skiver. Varm olje i en wok eller en stekepanne med slippbelegg. Løft kyllingbitene ut av marinaden og la dem renne godt av seg. Stek kyllingbitene på høy varme til de får litt farge, vend på dem underveis så de blir jevnt stekt. Tilsett squash og sopp og stek videre i 3-4 minutter.
Trinn 4
Server med ris.