Pollo alla Diavola
Horn i panna! Denne pannestekte djevelkyllingen er nok ikke spesielt fandenivolsk, men heit er den – og djevelsk god.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Potetsalat: Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og ha på god olivenolje, salt og pepper. Bland lett.
-
Trinn 2
Bland griljermel, kajennepepper og salt. Vend kyllingfiletene i olivenolje og deretter i griljermelblandingen. Stek på middels varme i en panne med olivenolje, til filetene er gylne og fine. La kyllingen hvile mens du steker grønnsakene.
-
Trinn 3
Skjær sjampinjong i skiver og stek dem gylne i litt olivenolje.
-
Trinn 4
Legg soppen til side, ha smør i pannen og ha i vasket spinat. Stek lett til spinaten synker sammen, legg soppen tilbake og smak til med salt og pepper. Serveres med sitronbåter.
Server gjerne med finhakket persille.