Pollo alla Diavola | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pollo alla Diavola

4.0 i snitt
Pollo alla Diavola

Horn i panna! Denne pannestekte djevelkyllingen er nok ikke spesielt fandenivolsk, men heit er den – og djevelsk god.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Poteter
2 pk
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
200 gr
Champignon
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
5 ss
Olivenolje REMA 1000
1.5 dl
Griljermel
3 ts
Kajennepepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Potetsalat: Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og ha på god olivenolje, salt og pepper. Bland lett.

  2. Trinn 2

    Bland griljermel, kajennepepper og salt. Vend kyllingfiletene i olivenolje og deretter i griljermelblandingen. Stek på middels varme i en panne med olivenolje, til filetene er gylne og fine. La kyllingen hvile mens du steker grønnsakene.

  3. Trinn 3

    Skjær sjampinjong i skiver og stek dem gylne i litt olivenolje.

  4. Trinn 4

    Legg soppen til side, ha smør i pannen og ha i vasket spinat. Stek lett til spinaten synker sammen, legg soppen tilbake og smak til med salt og pepper. Serveres med sitronbåter.

Server gjerne med finhakket persille.