Hopp til innhold

Pollo alla Diavola

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
119 planlagt
Pollo alla Diavola

Horn i panna! Denne pannestekte djevelkyllingen er nok ikke spesielt fandenivolsk, men heit er den – og djevelsk god.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Poteter
2 pk
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
200 gr
Champignon
1 pose
Bladspinat
1 stk
Sitron
5 ss
Olivenolje REMA 1000
1.5 dl
Griljermel
3 ts
Kajennepepper
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Potetsalat: Skrell og skjær potetene i biter og kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og ha på god olivenolje, salt og pepper. Bland lett.

Trinn 2

Bland griljermel, kajennepepper og salt. Vend kyllingfiletene i olivenolje og deretter i griljermelblandingen. Stek på middels varme i en panne med olivenolje, til filetene er gylne og fine. La kyllingen hvile mens du steker grønnsakene.

Trinn 3

Skjær sjampinjong i skiver og stek dem gylne i litt olivenolje.

Trinn 4

Legg soppen til side, ha smør i pannen og ha i vasket spinat. Stek lett til spinaten synker sammen, legg soppen tilbake og smak til med salt og pepper. Serveres med sitronbåter.

Server gjerne med finhakket persille.