Hopp til innhold

Pastasalat med kyllinglårfilet

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
192 planlagt
Pastasalat med kyllinglårfilet

Denne gode sommersalaten blir du aldri lei av! Lubne og saftige biter av kyllinglår gjør dette til en middagssalat som familien faktisk blir mett av.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kylling

500 gr
Kyllinglårfilet
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Pasta

250 gr
Penne fullkorn

Dressing

1 stk
Sitron, saften
0.5 dl
Olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Grønnsaker

1 stk
Tomat
1 stk
Gulrot
1 stk
Purre
1 pk
Rucculasalat

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta som anvist på pakken. Kutt kyllingen i grove biter. Varm en panne og tilsett olivenolje. Stek kyllingen gyllen, 6-8 minutter. Tilsett finhakket hvitløk på slutten av steketiden og krydre med salt og pepper.

Trinn 2

Lag en dressing av olivenolje, presset sitron, salt og pepper. Rist eller visp sammen.

Trinn 3

Grovhakk tomat og rasp gulrot og vend det inn i den kokte pastaen sammen med kyllingen, finhakket purre og ruccula. Bland inn dressingen og server.

Server gjerne med finhakket frisk basilikum og revet parmesan.