Pad Thai med kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Pad Thai med kylling

3.8 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
627 planlagt
Pad Thai med kylling
Pad Thai er en smakfull Thailandsk nuddelrett. Retten er egentlig en gaterett med en perfekt balanse av søtt, salt og sterkt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
1 pk
Eggnudler REMA 1000
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Stek kyllingen og sett til side. Kok nudlene som anvist på pakken.

Trinn 2

Skjær løk og gulrot i strimler og finhakk hvitløk og chili. Del aspargesbønner i to. Varm opp en wok eller stekepanne med olje og wok grønnsakene raskt.

Trinn 3

Visp sammen eggene og vend det inn i grønnsakene. Når eggene har satt seg, blandes nudlene, kyllingen og hakket tomat inn. Smak til med lime, soyasaus og kajennepepper.

Server gjerne med et dryss av frisk koriander.