Pad Thai med kylling

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
544 planlagt
Pad Thai med kylling
Legg oppskrift
i handlelapp
På-farten-favoritten! I Bangkok er dette en av de desiderte gatemat-klassikerne. En kjapp og kjærkommen matpause – perfekt for ekstra travle dager.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
1 pakke
Eggnudler REMA 1000
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 stk
Tomat
1 stk
Rød chili
2 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
1 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Stek kyllingen og sett til side. Kok nudlene som anvist på pakken.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær løk og gulrot i strimler og finhakk hvitløk og chili. Del aspargesbønner i to. Varm opp en wok eller stekepanne med olje og wok grønnsakene raskt.

Trinn 3

Trinn 3

Visp sammen eggene og vend det inn i grønnsakene. Når eggene har satt seg, blandes nudlene, kyllingen og hakket tomat inn. Smak til med lime, soyasaus og kajennepepper.

Serveringsforslag

Server gjerne med et dryss av frisk koriander.