Hopp til innhold

Lun brokkolisalat med kylling

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
374 planlagt
Lun brokkolisalat med kylling
En lun brokkolisalat med kylling, eple, yoghurt og fetaost. I denne kyllingretten er det mange gode smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Middagsris

Salat

1 stk
Rødløk 4-pk
1 stk
Brokkoli
1 ss
Hvitvinseddik

Dressing

1 stk
Grønt eple
2 dl
Yoghurt naturell
80 gr
Apetina mild

Kylling

500 gr
Lårfilet av kylling
1 ss
Maizena
0.5 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje til steking

Slik gjør du

Trinn 1

Vask og kutt brokkolien i små buketter. Kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La det dampe av seg i et dørslag.

Trinn 2

Vask og kutt eple i små terninger. Bland med yoghurt og smuldre i apetina.

Trinn 3

Kok ris etter anvisning på pakken. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha halvparten av strimlene i en liten bolle og hell over hvitvinseddik. Vend det godt sammen og sett til side.

Trinn 4

Krydre lårfilet av kylling med salt og pepper. Vend dem i maizena. Stek i olje i en stor stekepanne i 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Ha i brokkoli og resten av løken og stek videre i 1-2 minutt. Skru av varmen.

Trinn 6

Vend sammen kylling, brokkoli, stekt løk, yoghurtdressing og marinert løk. Server.