Lun brokkolisalat med kylling
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Vask og kutt brokkolien i små buketter. Kok i lettsaltet vann i 2-3 minutter. La det dampe av seg i et dørslag.
-
Trinn 2
Vask og kutt eple i små terninger. Bland med yoghurt og smuldre i apetina.
-
Trinn 3
Kok ris etter anvisning på pakken. Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha halvparten av strimlene i en liten bolle og hell over hvitvinseddik. Vend det godt sammen og sett til side.
-
Trinn 4
Krydre lårfilet av kylling med salt og pepper. Vend dem i maizena. Stek i olje i en stor stekepanne i 2-3 minutter på hver side.
-
Trinn 5
Ha i brokkoli og resten av løken og stek videre i 1-2 minutt. Skru av varmen.
-
Trinn 6
Vend sammen kylling, brokkoli, stekt løk, yoghurtdressing og marinert løk. Server.