Hopp til innhold

Kyllingsuppe med kokos, lime og chili

3.6 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
384 planlagt
Kyllingsuppe med kokos, lime og chili

Her har du en kyllingsuppe som virkelig livner opp på mørke vinterkvelder. Full av gode smaker fra Sørøst-Asia – lukk øynene og drøm deg vekk til eksotiske strender og 30 grader pluss.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

2 dl
Middagsris

Kyllingsuppe

4 dl
Kokosmelk
1 stk
Lime
1 stk
Rød chili
1 ss
Revet ingefær
2 stk
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
100 gr
Champignon
600 gr
Kyllinglårfilet
4 ss
Soyasaus
1 stk
Fennikel
2 stang
Stangselleri
1 bunt
Vårløk
6 dl
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter avnisning på pakken.

Trinn 2

Kok opp buljong, kokosmelk, friskpresset limesaft, rød chili i tynne skiver og finrevet ingefær. La trekke i 5 minutter.

Trinn 3

Skjær grønnsaker og sopp i strimler og kyllinglårkjøtt i små terninger. Ha i kjelen og la koke i 5 minutter. Smak til med soyasaus og server suppen med ris.

Topp gjerne suppen med finhakket fennikelgress.