Kyllingsalat med appelsin og fennikel
En salat uten salatblader! I stedet byr den på saftig kylling, frisk appelsin og krisp chilimarinert fennikel.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 170°C, varmluft. Ha salt og pepper på kyllingbrystene og brun dem i solsikkeolje i 1 minutt på hver side. Etterstek i ovnen i 15 minutter. La brystene hvile i 10 minutter før servering.
-
Trinn 2
Appelsin- og fennikelsalat: Rens bort det ytterste laget av fennikelen. Del i to, fjern roten og fi nsnitt resten. Lag fileter av appelsinen og press appelsinsaft over fennikelen. Tilsett salt, hakket chili, sitronsaft og olivenolje. Bland godt og la salaten sette seg i minst 10 minutter
-
Trinn 3
Anrett salaten på fat med kylling skåret i skiver. Rist pinjekjerner og dryss over salaten. Pynt med fennikelgrønt.