Hopp til innhold

Kyllingragu med spinat og makaroni

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
144 planlagt
Kyllingragu med spinat og makaroni

Appetitt og ofte? Kyllingen har gått fra å være lørdagshelt til å bli den store hverdagsfavoritten – og som ragù (fra franske ragoûter “gi appetitt”) er den i sitt ess.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
1 boks
1 stk
Løk
1 pose
Bladspinat
300 gr
Macaroni REMA 1000
300 gr
Champignon
2 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok makaroni som anvist på pakken, sil av vannet og vend inn litt olivenolje.

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk, skjær soppen i skiver og fres alt blankt i olje.

Trinn 3

Ha i hermetiske tomater og vann (4 dl per boks hermetiske tomater) og la sausen koke i ca. 10 min.

Trinn 4

Tilsett kyllingstykkene og la det koke et par minutter til kyllingen er gjennomkokt.

Trinn 5

Vend inn makaroni og vasket spinat like før servering. Smak til med salt og pepper.

Dryss over revet parmesan.