Hopp til innhold

Kyllingpasta med kikerter og grønnkål

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
4 745 planlagt
Kyllingpasta med kikerter og grønnkål

Litt finhakket chili gir smakstrøkk til denne mettende pastaretten med saftig lårkjøtt av kylling.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Topp med

1.5 ss
Parmesan
1 klype
Nykvernet pepper

Wok

1 boks
Kikerter
1 dl
Kremfløte
1 pose
Asiatisk Wok

Spaghetti

300 gr
Spaghetti

Kylling

1 pk
Lårfilet av kylling
2 fedd
Hvitløk
1 klype
Salt
1 ss
Olje
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Imens, brun lårfilet av kylling og finhakket hvitløk i olje i en vid gryte eller stekepanne. Krydre med salt og pepper. Ha i Asiatisk wok og kikerter og stek i 5-7 minutter. Tilsett fløte og kok i et par minutter.

Trinn 3

Vend inn den ferdigkokte pastaen og topp med revet parmesan og nykvernet pepper.

Tips

Smaker godt med hakket rød chili.