Kyllingpanne med bakte grønnsaker

En ildfast form for fristelser! En rykende varm og fantastisk god kyllingmiddag med en saftig miks av ris, rosiner og grønnsaker – serveringsklar og komplett, rett fra ovnen.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok opp buljong og kokosmelk og smak til med litt spisskummen, salt og kajenne- pepper.
Trinn 2
Sett ovnen på 210 ̊C. Skjær kyllingfiletene i store biter og vend den i olivenolje, salt og pepper.
Trinn 3
Kutt aubergine, squash, paprika og tomater i passe biter og ha det i en ildfast form med ris, rosiner og sukkererter.
Trinn 4
Hell over blandingen med buljong og kokosmelk og dekk til med et lokk eller aluminiumsfolie. Bak formen i ovnen i ca. 35 minutter.
Trinn 5
Ta av folien og legg på kyllingstykkene og stek videre i 10 minutter til kyllingen er stekt og har fått fin farge.