Hopp til innhold

Kyllingpanne med bakte grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
1 157 planlagt
Kyllingpanne med bakte grønnsaker

En ildfast form for fristelser! En rykende varm og fantastisk god kyllingmiddag med en saftig miks av ris, rosiner og grønnsaker – serveringsklar og komplett, rett fra ovnen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

50 gr
Rosiner
3 dl
Middagsris, REMA 1000
1 stk
Squash
1 stk
Rød paprika
600 gr
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
1 stk
Aubergine
2 stk
Tomat
1 pose
Sukkererter
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
1 ts
Kajennepepper tørr, Toro
6 dl
Hønsebuljong (NB! Noen buljongtyper inneholder gluten)
1 ts
Spisskummen malt
1 ss
Olivenolje, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp buljong og kokosmelk og smak til med litt spisskummen, salt og kajenne- pepper.

Trinn 2

Sett ovnen på 210 ̊C. Skjær kyllingfiletene i store biter og vend den i olivenolje, salt og pepper.

Trinn 3

Kutt aubergine, squash, paprika og tomater i passe biter og ha det i en ildfast form med ris, rosiner og sukkererter.

Trinn 4

Hell over blandingen med buljong og kokosmelk og dekk til med et lokk eller aluminiumsfolie. Bak formen i ovnen i ca. 35 minutter.

Trinn 5

Ta av folien og legg på kyllingstykkene og stek videre i 10 minutter til kyllingen er stekt og har fått fin farge.