Kyllinggryte med kokosmelk og lime
Ny familiefavoritt? Her har du en frisk og god kyllinggryte, med det søte og det syrlige i suverent samspill. Chilien setter en spicy spiss på smaksopplevelsen, men juster gjerne styrken etter eget ønske.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili. Surr det mykt i olje i en gryte. Tilsett raspet limeskall av en lime, resten av limen i skiver, kokosmelk og fløte. Kok i et par minutter, ha i buljong og bland lett. Kok videre i 5 minutter. Smak på gryten og ta ut limeskivene når du synes det er passe syrlig.
-
Trinn 3
Skjær kyllinglårfiletene i store terninger. Vask purre og skjær i skiver. Ha det i gryten og kok opp. Skru ned varmen og la gryten trekke i 5 minutter. Server gryten med kokt ris.
Ha gjerne frisk koriander på toppen ved servering.