Kyllingform med sopp og cherrytomater | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Kyllingform med sopp og cherrytomater

Kyllingform med sopp og cherrytomater

3.6 i snitt
Kyllingform med sopp og cherrytomater
En rik og varmende kyllingform med inspirasjon fra Frankrike

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Kyllingfilet, eller kyllinglårfilet
2 fedd
Hvitløk
250 gr
Sopp, f.eks Champignon
1 kurv
Cherrytomater
1 stk
Creme Fraiche
1 ss
Sitronsaft
1 ts
Timian
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet pepper
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingbrystene og brun dem i en panne med solsikkolje. Legg brystene i en ildfast form.

  2. Trinn 2

    Fres hakket hvitløk, delte ferske sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp. Hell den varme stuingen over kyllingbrystene og ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.

Tips!

Server med fransk baguett eller poteter.