Hopp til innhold

Kyllingcurry med chili og koksmelk

4.4 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
7 080 planlagt
Kyllingcurry med chili og koksmelk

Påskemiddag med asiatiske aner! Denne karriretten passer perfekt om du ønsker å servere en spicy og smaksrik kyllinggryte – styrken justerer du etter gjestenes ønske.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Chili og kokosmelk

1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 fedd
Hvitløk
1 boks
Kokosmelk, 400 ml, REMA 1000
50 gr
Champignon
1 ss
Soyasaus
1 ss
Maizena
1 stk
Rød paprika
3 ss
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Kylling

300 gr
Wok kyllingfilet strimlet, 300 g, Solvinge
1 ss
Karripulver, 65g, Black Boy
1 ts
Paprika malt, Toro

Ris

2 dl
Middagsris, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kyllingstrimlene med karri, malt paprika, salt og pepper. Finhakk hvitløk og chili. Kutt champignon i skiver og paprika i terninger. Stek i solsikkeolje i en stor panne.

Trinn 3

Ha i kyllingen og stek til det er gyllent. Tilsett kokosmelk og maizena rørt ut i kaldt vann. Kok til det tykner og tilsett presset lime. Smak til med salt, pepper og soyasaus. Server kyllinggryten med kokt ris.

Ha litt finhakket frisk koriander på toppen.