Kyllingbryst med sopp og hvitløkssaus
Så enkelt. Så godt. Hverdagsgourmet så det holder. Fløtesaus og pannesteking gjør kyllingen ekstra saftig og god.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm en stekepanne med solsikkeolje. Salte og pepre brystene og stek dem i 1 minutt på hver side ved medium varme.
-
Trinn 2
Rens hvitløk og skjær i skiver. Tilsett dem i pannen med to kvister rosmarin og sjampinjong delt i to. Stek i 1 minutt og tilsett fløte.
-
Trinn 3
Kok opp fløten og sett på lokk. Småkok kyllingbryst, sopp og urter i 5-46 minutter. Nå er kyllingen ferdig. Smak til sausen med sitronsaft, kanskje litt mer salt og pepper. Jevn sausen med maizenastivelse utrørt i vann og server med kokt ris til.