Kyllingbryst med sopp og hvitløkssaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingfilet Kyllingbryst med sopp og hvitløkssaus

Kyllingbryst med sopp og hvitløkssaus

3.2 i snitt
Kyllingbryst med sopp og hvitløkssaus

Så enkelt. Så godt. Hverdagsgourmet så det holder. Fløtesaus og pannesteking gjør kyllingen ekstra saftig og god.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Kyllingbryst
4 fedd
Hvitløk
2 stang
Rosmarin
200 gr
Sjampinjong
1 ss
Sitronsaft
2 dl
Fløte
1 ts
Maizenastivelse
2 ts
Salt
1 klype
Kvernet hvit pepper
2 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm en stekepanne med solsikkeolje. Salte og pepre brystene og stek dem i 1 minutt på hver side ved medium varme.

  2. Trinn 2

    Rens hvitløk og skjær i skiver. Tilsett dem i pannen med to kvister rosmarin og sjampinjong delt i to. Stek i 1 minutt og tilsett fløte.

  3. Trinn 3

    Kok opp fløten og sett på lokk. Småkok kyllingbryst, sopp og urter i 5-46 minutter. Nå er kyllingen ferdig. Smak til sausen med sitronsaft, kanskje litt mer salt og pepper. Jevn sausen med maizenastivelse utrørt i vann og server med kokt ris til.