Kylling- og kikertsalat med rød curry
Et mangfold av sterke ingredienser blir til en spicy og mettende kyllingsalat.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ha olje i en middels varm stekepanne, ha i hakket løk og stek til den er blank og myk.
-
Trinn 2
Sett opp varmen og tilsett finhakket hvitløk og ingefær, red curry og kajennepepper. Surr det sammen noen sekunder før du tilsetter kyllingen. Stek i 3-4 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Smak til med litt salt.
-
Trinn 3
Kutt tomaten i biter. Skyll og tørk spinaten. Hell vannet av kikertene og skyll dem i et dørslag. Bland tomat, kikerter og spinat i en bolle.
-
Trinn 4
Bland yoghurt, hvitvinseddik, ingefær og karripulver. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 5
Bland dressingen i salaten og server med den varme eller lune kyllingblandingen på toppen.
Det lille ekstra
Server med hakket frisk koriander og hakkede cashewnøtter. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.