Kylling med squash og spaghetti

Når du skjærer squash i tynne strimler får du ikke bare en spesielt delikat smak, du får også en kul presentasjon fordi strimlene ligner på pasta. Den milde, syrlige fløtesausen gjør at både squash og kylling kommer til sin rett.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Skjær squash i skiver på langs med en ostehøvel. Skjær skivene i tynne strimler, omtrent som båndspaghetti.
-
Trinn 3
Skrell og skiv hvitløksfeddene. Skyll og børst sitronen i lunkent vann, riv skallet av halvparten av sitronen (bare det gule, det hvite smaker bittert).
-
Trinn 4
Stek kyllingen i olje sammen med skivede hvitløksfedd, oregano, salt og pepper i 3-4 minutter. Løft ut kyllingen. Tilsett strimlet squash og sitronskall og stek videre i ca. 2 minutter. Ha i fløte og skru ned varmen.
-
Trinn 5
Vend inn den kokte spaghettien og smak til med litt presset sitron. Server med skivet kylling.
Grønnere
Server gjerne med Geitmyras eple- og brokkolisalat! Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.