Kylling med sautert spinat og sopp
Bruk kyllingfileten på en ny måte! Lett og sprøtt – og med en smak av Middelhavet.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok potetene i lettsaltet vann. Brett ut kyllingfiletene og bank dem lett. Vend i hvetemel, salt og pepper. Varm opp en stekepanne med olivenolje og legg i kyllingen. Stek filetene i 2-3 minutter på hver side.
-
Trinn 2
Ta filetene ut av pannen, legg dem på en tallerken og dekk med aluminiumsfolie. Stikk noen hull i folien for å slippe ut damp.
-
Trinn 3
Skjær løk og og champignon i fine skiver og ha det i en varm panne med 1 ss smør. Fres til det er gyllent, i ca. 3 minutter. Tilsett 1 ss smør, finhakkede soltørkede tomater og kapers og la det frese i 1 minutt på sterk varme. Vend bladspinaten raskt inn og press over sitronsaft. Smak til med pepper og server omgående med kokte poteter til.
Vend potetene med god olivenolje og friske, hakkede urter.