Kylling med rød curry

Gaeng pet – spicy, red curry. Hvor sterk denne retten blir, tilpasser du enkelt med mengden av chili. Kokosmelken legger en herlig, søt demper på det fyrige krydderet.
Antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok risen etter anvisning på pakken. Skjær kyllingen i passe store biter. Kutt aubergine og paprika i grove biter. Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og blansjer aubergine og paprika (gi et raskt oppkok i lettsaltet vann og avkjøl raskt under rennende kaldt vann).
Trinn 2
Sett woken på høy varme og ha i rød currypasta.
Trinn 3
Tilsett kokosmelk mens du rører.
Trinn 4
Ha i kyllingen og rør godt. Smak til med fiskesaus og sukker. Ha i de kokte grønnsakene og finhakket chili og stek videre i et par minutter. Server med kokt ris.
Server gjerne med frisk basilikum.