Kylling med rød curry

Gaeng pet – spicy, red curry. Hvor sterk denne retten blir, tilpasser du enkelt med mengden av chili. Kokosmelken legger en herlig, søt demper på det fyrige krydderet.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok risen etter anvisning på pakken. Skjær kyllingen i passe store biter. Kutt aubergine og paprika i grove biter. Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og blansjer aubergine og paprika (gi et raskt oppkok i lettsaltet vann og avkjøl raskt under rennende kaldt vann).
Trinn 2
Sett woken på høy varme og ha i rød currypasta.
Trinn 3
Tilsett kokosmelk mens du rører.
Trinn 4
Ha i kyllingen og rør godt. Smak til med fiskesaus og sukker. Ha i de kokte grønnsakene og finhakket chili og stek videre i et par minutter. Server med kokt ris.
Server gjerne med frisk basilikum.