Kylling med grillet squash og urtesaus
Smaksrik grønnkål skaper en fin contrast til de milde smakene av kylling og squash.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen til 180°C. Brun kyllingbryst på skinnsiden i en varm stekepanne med olje til de er gylne. Ha på salt og kvernet sort pepper. Stek videre i ovn i 12-15 minutter. La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.
-
Trinn 2
Kok potetene knapt møre.
-
Trinn 3
Kutt squash i skiver og stek i smør eller olje i stekepannen. Ha på litt salt og nykvernet pepper.
-
Trinn 4
Kok grønnkål 3-5 minutter i lettsaltet vann – fjern harde stilker før servering.
-
Trinn 5
Ha smør og hakket persille i stekepannen og surr de kokte potetene et par minutter.
-
Trinn 6
Varm opp urtesaus etter anvisning på pakken. Server kyllingbrystet med pannestekt squash, grønnkål, persillepoteter og urtesaus.