Hopp til innhold

Kylling med grillet hjertesalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
10 ingredienser
39 planlagt
Kylling med grillet hjertesalat

Salat med hjertet på rett sted! Hjertesalat smaker fantastisk som grillet tilbehør i denne enkle og friske sommerretten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Sitron
400 gr
Nypoteter
1 stk
Rødløk
1 pk
Kyllingfilet 300 g Solvinge
1 pk
Hjertesalat
2 stk
Gulrot
1 ss
Brunt sukker
2 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
6 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter i lettsaltet vann. Ha salt og pepper på kyllingfiletene. Stek dem i olivenolje i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd (4/6).

Trinn 2

Dressing: Bland saften av sitron, soyasaus, olivenolje, knust hvitløk og brunt sukker. Varm det såvidt opp i en liten kjele.

Trinn 3

Skrell og riv gulrøttene. Kutt rødløk i fine strimler og bland med gulroten. Skjær hjertesalaten i to og stek eller grill den med snittflaten ned. Ha på salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i skiver. Server kyllingskiver, grønnsaker og poteter med dressingen.

Dryss ristede sesamfrø og litt frisk mynte på toppen.