Kylling med grillet hjertesalat

Salat med hjertet på rett sted! Hjertesalat smaker fantastisk som grillet tilbehør i denne enkle og friske sommerretten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok poteter i lettsaltet vann. Ha salt og pepper på kyllingfiletene. Stek dem i olivenolje i varm panne sammen med knuste hvitløksfedd (4/6).
-
Trinn 2
Dressing: Bland saften av sitron, soyasaus, olivenolje, knust hvitløk og brunt sukker. Varm det såvidt opp i en liten kjele.
-
Trinn 3
Skrell og riv gulrøttene. Kutt rødløk i fine strimler og bland med gulroten. Skjær hjertesalaten i to og stek eller grill den med snittflaten ned. Ha på salt og pepper. Skjær kyllingfiletene i skiver. Server kyllingskiver, grønnsaker og poteter med dressingen.
Dryss ristede sesamfrø og litt frisk mynte på toppen.