Kylling «Cordon Bleu»
Mmmm? kyllingssandwich. Den franske kokekunst-skolen Cordon Bleu, har vært kjent for kulinariske eskapader i over 100 år. Denne kyllingretten er opprinnelig amerikansk, men bærer den franske navnereferansen med bravur.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag et dypt snitt i hver kyllingfilet, brett dem ut på en fjel og bank dem ut med en kjøttbanker.
-
Trinn 2
Legg i en skive med skinke og en tykke skive med ost på den ene halvdelen og brett sammen. Pensle med sammenvispet egg. Del baguettene på langs i tynne skiver og legg en skive på hver side av hver kyllingfilet. Stek på begge sider i solsikkeolje til brødet blir gyllent og sprøtt.
-
Trinn 3
Etterstek i ovn ved 180°C i ca. 8-10 minutter – til kyllingen er gjennomstekt.
-
Trinn 4
Vinaigrette: Rør sammen sennep, eddik, soyasaus, olivenolje og finhakket løk. Smak til med salt og pepper. Vend vinaigrette inn i salatblandingen og server sammen med kyllingsandwichene.
Lag litt ekstra vinaigrette som kan brukes som saus.