Hopp til innhold

Fennikelsuppe med kylling

3.7 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
323 planlagt
Fennikelsuppe med kylling

Putt knollen i bollen! Fennikel er slekt med blant annet persille og dill, og både knoll og bladstilk brukes i pureen som setter fantastisk smak på denne kremede suppen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Fennikel
1 stk
Løk
1 ss
Ingefær
1 pose
Minibaguetter REMA 1000
1 pk
Løvtynn kyllingfilet 300 g Solvinge
1 stk
Lime
2 stk
Tomat
2 klype
Kajennepepper
3 fedd
Hvitløk
1 l
Hønsebuljong
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Kjør suppen med stavmikser til en fin kremaktig konsistens. Smak til med lime, salt og kajennepepper. Skjær kyllingen i strimler, tomatene i båter og resten av fennikelen i skiver. Fres alt i olje og smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Stek baguettene. Skjær av de grønne toppene på fenniklene og legg dem til side. Hakk resten av fenniklene, løk, hvitløk og ingefær og fres det i olivenoljen i en kjele. Ha i buljong og kok alt mørt.

Trinn 3

Øs den varme suppen opp i skåler og ha kyllingbiter og grønnsaker på toppen. Server suppen med minibaguetter til.

Bruk gjerne cherrytomater i stedet for vanlig tomat til suppen.