Hopp til innhold

Club sandwich med blåmuggost

4.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
11 ingredienser
89 planlagt
Club sandwich med blåmuggost

Blåmuggostene er nok en liten smaksutfordring for noen, men når du først lærer å like dem vil du virkelig elske særegenheten. Her gjør den underverker med den ellers ganske enkle kyllingsandwichen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Tomat
0.5 stk
Gourmetloff Mesterbakeren
1 pk
Kyllingfilet 600 g, Solvinge
1 pose
Bladspinat
1 pk
Blå Castello
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
1 pk
Aspargesbønner 150 g
4 fedd
Hvitløk
4 ss
Olivenolje REMA 1000
4 ts
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Grill loffskivene i en panne med litt olivenolje. Skjær kyllingfiletene i to på langs, krydre med salt og pepper og stek dem i varm panne med olivenolje. Ta ut kyllingen. Skjær rødløk og hvitløk i skiver og stek det sammen med aspargesbønner. La det surre til aspargesbønnene er møre. Tilsett vasket spinat og smak til med sitron, salt og pepper.

Trinn 2

Smør litt sennep på hver skive og legg på grønnsaker, kylling, skivet tomat og ost på fire skiver. Topp med loffskiver og server.

Topp det hele med sprøstekt bacon.