Hopp til innhold

Cæsarsalat med kyllingbryst

3.2 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
18 ingredienser
747 planlagt
Cæsarsalat med kyllingbryst
Cæsarsalat med kyllingbryst er en klassisk og balansert salat som alle liker. Prøv denne enkle oppskriften. Perfekt til lunsj eller som en lett middag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Kyllingbryst
2 ss
Solsikkeolje
6 fedd
Hvitløk
2 stk
Hjertebladsalat
4 skive
Loff
2 ss
Olivenolje
2 ss
Gressløk
1 ss
Wostershiresauce
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Cæsardressing

1 stk
Eggeplomme
2 ts
Dijonsennep
2 stk
Ansjosfileter (kan droppes)
1 ss
Sitronsaft
50 gr
Parmesanost
1 dl
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha eggeplomme, sennep, ansjos, Wostershiresaus, sitronsaft i en bolle og miks godt med visp.

Pisk og spe samtidig på med solsikkeolje til en tynn majoneskonsistens.

Ha i revet parmesan og smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.

Skjær loffskiver i terninger. I en stor bolle eller på et stekebrett: Dryss over olivenolje og finhakket hvitløk og vend godt.

Stek på stekebrett i ca. 5 minutter. Vent krutongene og stek videre i ca. 5 minutter. Følg med på fargen.