Cæsarsalat med kyllingbryst

Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm ovnen til 200 grader varmluft. Salt og pepre kyllingfiletene og brun dem i solsikkeolje i en stekepanne med fire hvitløksfedd. Etterstek kyllingfiletene i ovnen ved 200 grader varmluft i 12 minutter til de er gjennomstekte.
-
Trinn 2
Mens kyllingen stekes, skjærer du loffskiver i terninger. Hakk to hvitløksfedd og bland med olivenolje. Legg loffterningene på et stekebrett, og stek dem lysebrune og sprø i ovnen sammen med kyllingfiletene. La dem hvile mens du lager salaten.
-
Trinn 3
Ha eggeplomme, sennep, ansjos, worcestershiresaus og sitronsaft i en bolle og spe med solsikkeolje som til en tynn majones. Tilsett revet parmesan og smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Vask og del hjertebladsalat. Vend den med cæsardressing. Skjær kyllingfiletene i skiver og anrett på salaten sammen med loffkrutonger og gressløk i biter.