Asian-style kylling i lompe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Asian-style kylling i lompe

4.5 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Bilde mangler
Kylling er også superdigg kinamat. Med lompe og ferdiggrillet kyllinglårfilet er denne rask å lage og lett å like.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Kyllinglårfilet i lompe

1 stk
Agurk
1 bunt
Vårløk
1 stk
Mango
8 stk
Lomper/speltlomper
1 potte
Koriander
1 pk
Grillet kyllinglårfilet

Soya-chilisaus

1 dl
Søt chilisaus
1 dl
Soyasaus
2 ts
Limesaft
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Hakket chili

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en ovn til 180 °C varmluft. Strimle det ferdiggrillede kyllingkjøttet i 1 cm strimler og legg i en ildfast form. Varm kyllingen i 5 minutter ved 180 grader varmluft.

Trinn 2

Skjær agurk i lange strimler. Del vårløk i strimler. Skrell mangoen og skjær i strimler.

Trinn 3

Anrett varmt kyllingkjøtt i speltlomper med agurk, vårløk, mango og soya-chilisaus. Rull sammen og nyt.

Trinn 4

Soya-chilisaus: Bland sammen soyasaus med søt chilisaus og tilsett hakket chili og hvitløk. Smak til med limesaft.