Asian-style kylling i lompe

Kylling er også superdigg kinamat. Med lompe og ferdiggrillet kyllinglårfilet er denne rask å lage og lett å like.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Varm en ovn til 180 °C varmluft. Strimle det ferdiggrillede kyllingkjøttet i 1 cm strimler og legg i en ildfast form. Varm kyllingen i 5 minutter ved 180 grader varmluft.
Trinn 2
Skjær agurk i lange strimler. Del vårløk i strimler. Skrell mangoen og skjær i strimler.
Trinn 3
Anrett varmt kyllingkjøtt i speltlomper med agurk, vårløk, mango og soya-chilisaus. Rull sammen og nyt.
Trinn 4
Soya-chilisaus: Bland sammen soyasaus med søt chilisaus og tilsett hakket chili og hvitløk. Smak til med limesaft.
Prøv også