Kyllingburger med ovnsbakte poteter
Med kyllingburgeren har du nærmest uendelige valgmuligheter. Krydre den med dine favoritter, eller følg oppskriften vår for en garantert, saftig suksess.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del potetene i båter og legg dem i en langpanne. Ha på olivenolje, salt og pepper og bland godt. Stek i ovnen på 210°C i ca. 40 minutter.
-
Trinn 2
Burger: Finhakk halvparten av løken og bland det sammen med finhakket hvitløk, kjøttdeig, egg, Dijon sennep, salt (1ts pr pk kjøttdeig) og pepper.
-
Trinn 3
Varm en panne med litt olje. Form fire store burgere. Stek dem ca. fire minutter på hver side. Varm brødene. Legg på salat, tomatskiver og løk. Serveres med ovnsbakte poteter.
Prøv en skive blåmuggost på toppen av burgeren. Kyllingburgeren smaker også godt med hvitløksmajones.
Prøv også