Kyllingboller i karrisaus
Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme perfekte kyllingboller! Minst like smaksrik, men magrere enn kjøttboller av storfe – en kommende klassiker?
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Spe kyllingkjøttdeigen med 1 dl vann (per 600g kjøttdeig) og hvetemel. Finhakk hvitløk og tilsett halvparten sammen med litt salt og nykvernet pepper.
-
Trinn 2
Bland farsen godt og lag små boller.
-
Trinn 3
Stek bollene på middels varme i litt smør til de er gjennomstekte. Snu kjøttbollene under stekingen. Tilsett finhakket løk, resten av hvitløken og karri.
-
Trinn 4
Tilsett hønsebuljong og la det koke litt inn.
-
Trinn 5
Rett før servering vendes grovhakkede tomater inn. Server kyllingbollene med ris i dype tallerkener.
Strø gjerne over finhakket chili og koriander.