Kyllingboller i karrisaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kylling til middag Kyllingboller i karrisaus

Kyllingboller i karrisaus

3.2 i snitt
Kyllingboller i karrisaus

Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme perfekte kyllingboller! Minst like smaksrik, men magrere enn kjøttboller av storfe – en kommende klassiker?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 dl
Jasminris REMA 1000
2 pk
Kyllingkjøttdeig 400 g Solvinge
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
2 ss
Smør
1 ts
Karri
2.5 dl
Hønsebuljong
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Hvetemel

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Spe kyllingkjøttdeigen med 1 dl vann (per 600g kjøttdeig) og hvetemel. Finhakk hvitløk og tilsett halvparten sammen med litt salt og nykvernet pepper.

  2. Trinn 2

    Bland farsen godt og lag små boller.

  3. Trinn 3

    Stek bollene på middels varme i litt smør til de er gjennomstekte. Snu kjøttbollene under stekingen. Tilsett finhakket løk, resten av hvitløken og karri.

  4. Trinn 4

    Tilsett hønsebuljong og la det koke litt inn.

  5. Trinn 5

    Rett før servering vendes grovhakkede tomater inn. Server kyllingbollene med ris i dype tallerkener.

Strø gjerne over finhakket chili og koriander.