Hopp til innhold

Tex-Mex kyllingklubber med kålsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
128 planlagt
Tex-Mex kyllingklubber med kålsalat

Tex Mex-kylling med chunky kålsalat for de aller travleste dagene. Klubbene varmes i ovnen imens risen koker – ferdig på få strakser.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Gulrot
4 dl
Yoghurt naturell Tine
1 stk
Rødløk
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Lime
1 stk
Kyllingklubber Tex Mex 900 g Solvinge
150 gr
Hodekål
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp kyllingklubbene ved 180°C i ca 10 min.

Trinn 2

Finstrimle kål og rødløk, finhakk hvitløk og høvle gulrot.

Trinn 3

Vend inn yoghurt og smak til med salt, pepper og limesaft. Server med kokt ris.

Server gjerne med tomatsalsa og grillet mais.