Quesadillas med kylling
Say cheeze! Queso betyr ost på spansk. Quesadillas er tortillas fylt med ost, derav navnet, quesadillas. I Mexico stekes quesadillas i en comal – en slags flatgrill som for hjemmebruk ligner på vår stekepanne.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt.
-
Trinn 2
Maissalsa: Varm opp en tørr panne. Hell av vannet på maisen og tørrstek til den er lett brent.
-
Trinn 3
Riv kjøttet av klubbene og fordel jevnt utover en tortilla, legg på maissalsaen og dryss over ost.
-
Trinn 4
Legg en tortilla på toppen og stek i tørr panne på begge sider til osten er smeltet. Kutt i trekanter og server.
Har du rester av kylling? Da er det tid for quesadillas! Hvis du er glad i koriander – tilsett 1 ss hakket, frisk koriander i salsaen. Server gjerne quesadillas med guacamole og rømme.
Prøv også